top of page

Tekoälysovellukset

Uskallatko olla lähtemättä tekoälyjunan kyytiin?

Esityksessä käytetyt sovellukset

 

Gamma.app

Gamma AI on alusta, joka käyttää tekoälyä esitysten, asiakirjojen ja verkkosivujen luomiseen. Se automatisoi suunnittelun ja muotoilun, helpottaen visuaalisesti houkuttelevan sisällön luontia. Gamma AI tarjoaa ilmaisen version, jossa käyttäjille annetaan aluksi 400 luottoa sisällön luomiseen ja muokkaamiseen. Pro-versio, joka sisältää rajoittamattomat AI-luotot ja lisäominaisuuksia, maksaa 16 dollaria kuukaudessa.

gamma.app


 

Photoshop

Adobe Photoshop sisältää tekoälyä (AI) hyödyntäviä ominaisuuksia, jotka tekevät kuvankäsittelystä entistä tehokkaampaa ja intuitiivisempaa. Nämä AI-toiminnot auttavat esimerkiksi kuvien parantelussa, kuten automaattisessa kuvien suoristamisessa, vääristymien korjaamisessa ja sisällön tunnistamisessa, mikä tekee valikoimista ja objektien manipuloinnista helpompaa. Palvelun hinta 27,08 € / kk

adobe.com/fi/products/photoshop

 

chatGPT

ChatGPT on OpenAI:n kehittämä tekoälypohjainen chatbot, joka perustuu GPT-malleihin ja pystyy tuottamaan ihmisen kaltaista tekstiä. Sovellusalueita ovat muun muassa opetus, asiakaspalvelu, luova kirjoittaminen ja ohjelmointi. Käyttäjät voivat hyödyntää ChatGPT:tä OpenAI:n verkkosivuston kautta erilaisten tilausvaihtoehtojen, kuten yksittäisten käyttäjien ChatGPT Plus -tilauksen 20$ /kk  ja pienille tiimeille suunnatun ChatGPT Team -tilauksen 25 $ / kk.

chat.openai.com


 

Muita mielenkiintoisia

Adobe Firefly

Ilmainen kuvageneraattori ja kuvanmuokkausohjelma. Vaatii käyttäjätunnuksen luomisen.

firefly.adobe.com

Aivelo.jpg

Tekoäly haltuun

helposti

Tutustu

työpajaan

bottom of page