top of page

Tekoäly haltuun

Uskallatko olla lähtemättä tekoälyjunan kyytiin?

Helppo tapa hypätä tekoälyn maailmaan

"Tekoäly haltuun" on tehokas työpajasarjamme, jossa keskitytään tekoälyn hyödyntämiseen liiketoiminnassasi. Olemme suunnitelleet ainutlaatuisen kolmiosaisen ohjelman, joka auttaa yritystäsi luomaan selkeän suunnitelman ja ottamaan konkreettiset askeleet tekoälyn hyödyntämisen osalta. Tämä ei siis ole pelkkä alustus tai tutustuminen tekoälyyn, vaan paljon enemmän.

Tämän työpajapaketin lopputuloksena syntyy:

  • Konkreettinen suunnitelma: Miten tekoälyn hyödyntäminen juuri teillä etenee

  • Ensimmäinen versio tekoälyn pelisäännöistä

Ohjelman Rakenne:

1. Ymmärtäminen ja innostuminen: Ensimmäinen vaihe keskittyy tekoälyn perusteisiin ja sen potentiaaliin yrityksessäsi. Työpajassa pureudumme tekoälyn maailmaan käytännöllisestä näkökulmasta, auttaen sinua ymmärtämään sen vaikutukset ja mahdollisuudet liiketoimintasi eri osa-alueilla ja myös sen riskit.

2. Suunnittelu ja kartoitus: Toinen osa ohjelmaa keskittyy räätälöidyn suunnitelman luomiseen yrityksesi tarpeisiin perustuen. Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa rakennatte konkreettisen toimintasuunnitelman siitä miten tekoälyn hyödyntäminen juuri teillä viedään eteenpäin.

3. Toimeenpano: Viimeisessä vaiheessa tarkennamme suunnitelman askeleet juuri teille sopiviin osiin ja ajankohtiin sekä hahmottelemme myös tekoälyn käyttöön liittyviä pelisääntöjä teidän organisaatiossanne. Yrityksesi voi tämän vaiheen jälkeen joko itsenäisesti ryhtyä toteuttamaan suunnitelmassa kuvattuja toimia tai tilata meiltä asiantuntijan avuksi.

Miksi valita juuri tämä paketti?

  • Toimittajan asiantuntemus: Kokeneet asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan yritystäsi hyödyntämään tekoälyä parhaalla mahdollisella tavalla.

  • Räätälöity Ratkaisu: Ohjelmamme on suunniteltu sopeutumaan joustavasti erilaisiin liiketoimintatarpeisiin ja aikatauluihin.

  • Itsenäisyys tai Tuki: Työpajojen tuotoksena syntyvä suunnitelma mahdollistaa sen, että pystytte myös itsenäisesti edistämään kehitystoimenpiteitä tai vaihtoehtoisesti voit hyödyntää asiantuntijoitamme apunasi.

 

Tekoälyn hyödyntämiskohteita

Automatisointi

Tiedon käsittely

Ohjelmointi

Tiedolla johtaminen

Optimointi

Sisällön tuottaminen

bottom of page