top of page

KEHITTYVÄ LIIKETOIMINTA EDELLYTTÄÄ KEHITTYVIÄ
IT-RATKAISUJA

Humandigi_teksteilla.png

ÄLÄ ANNA YRITYKSESI KEHITYKSEN PYSÄHTYÄ VÄÄRIIN IT-VALINTOIHIN

Onko tullut tehtyä lyhytnäköisiä IT-hankintoja kiireessä? Vastaavatko ohjelmistonne tämän vai eilispäivän tarpeisiin? Näpytelläänkö teillä vielä käsin vai olisiko jo automatisoinnin aika? Maksatko turhasta, liikaa tai kokonaan väärästä ratkaisusta? Selvitetään yhdessä…

SERVICES

VALITSE VOITTAMISEN MAHDOLLISTAVAT IT-RATKAISUT

Humandigin asiantuntijoiden avulla paikannat yrityksesi IT-ratkaisujen kipupisteet, teet päätöksiä, jotka säästävät aikaa ja rahaa ja siirryt takamatkalta toimialasi kärkeen.

tapaaminen-icon.png

1. TAPAAMINEN

Paikannamme yritystoimintanne haasteita tai kehityssuunnitelmia ja IT-ratkaisujen roolia niissä. Tämä startti ei sido sinua vielä mihinkään. Kesto n. 30 min. Toteutus kasvokkain tai etänä.

kartoitus-icon.png

2. KARTOITUS

Kartoitamme IT-ympäristönne kokonaistilanteen suhteessa yritystoimintanne tavoitteisiin.

skenaariot-icon.png

3. SKENAARIOT

Saat vähintään 3 perusteltua vaihtoehtoa kartoitusvaiheessa havaittujen IT-haasteiden ratkaisemiseksi. Kaikki skenaariot tähtäävät voittamisen mahdollistavan IT-ympäristön luomiseen.

VOITTAMISEN MAHDOLLISTAVAT IT-RATKAISUT OVAT KAIKKIEN ULOTTUVILLA

Yrityksen kehityksen ei tarvitse pysähtyä vääriin IT-ratkaisuihin. Kun tiedät todelliset tarpeesi, voit valita niitä parhaiten palvelevat ratkaisut. Me autamme sinua tunnistamaan IT-tarpeesi ja taklaamaan kehitystä hidastavat haasteesi.

YHTEISTYÖMME MYÖTÄ

1

IT-ympäristösi on yrityksesi toiminnan ja tavoitteiden tasolla. Käytät aikasi ja rahasi järkevästi eikä yrityksesi kehitys ole kiinni sakkaavista järjestelmistä tai tiedonkulun ongelmista.

2

Pysyt kärryillä muuttuvan maailman tarjonnasta suhteessa omiin tarpeisiisi - olipa kyse tekoälyn hyödyntämisestä, lohkoketjuteknologiasta tai oman sovelluksen koodaamisesta.

3

Varmuuden tunne kasvaa niin omaan toimintaan, järjestelmiin kuin nykyiseen tai uuteen IT- ja laitetoimittajaankin päin.

Ässät haluaa kehittää ja kehittyä

"Ässien strategiaan kuuluu rohkeus kehittää liiketoimintaa tulevaisuuden haasteet huomioiden. Valitsimme Humandigin auttamaan meitä ymmärtämään, millä työkaluilla pystymme olemaan edelläkävijöitä omassa toimintaympäristössämme tulevaisuudessa. Olemme erittäin tyytyväisiä Humandigin sitoutumiseen ja ratkaisuhalukkuuteen. Yhteinen matkamme on tähän asti ollut innovatiivinen ja Ässät on saanut Humandigin kautta organisaatioon loistavan IT-johtajan."

Mikael Lehtinen, Toimitusjohtaja, HC Ässät Pori Oy

VOITTAMISEN MAHDOLLISTAVIA RATKAISUJA HYÖDYNTÄVÄT JO

ASIANTUNTIJAT SINUN ASIALLASI

Ohjelmistot päivittyvät, teknologiat kehittyvät ja uusia ominaisuuksia tai laitteita julkaistaan kiihtyvällä tahdilla. Yritysten on vaikeaa, ellei suorastaan mahdotonta, pysyä mukana IT-alan kehityksessä. Eikä tarvitsekaan, sillä me teemme sen puolestanne!

Humandigi on riippumaton asiantuntijatalo, jonka osaajat ovat eläneet IT-alan kehityksessä mukana jo yli 20 vuoden ajan. Me tunnemme toimialan ja toimittajien toimintatavat ja ymmärrämme IT:n roolin osana kukoistavaa liiketoimintaa. Humandigin asiantuntijapalveluilla on 100% tyytyväisyystakuu ja sekunnin irtisanomisaika.

Sarkinen_Juha_edited_edited.jpg

Juha Särkinen

  • LinkedIn
Piuhola_Pekka.jpg

Pekka Piuhola

  • LinkedIn
Haaparanta_Heikki_edited.jpg

Heikki Haaparanta

  • LinkedIn

SOVI TAPAAMINEN

Varaa tapaamisaika suoraan kalenterista tai jätä viesti, niin olemme sinuun yhteydessä!

TILAA MEIDÄT PUHUMAAN

Kaipaatko innostavaa asiantuntijapuheenvuoroa asiakastilaisuuteesi, kehityspäiville tai henkilöstön koulutuspäivän yhteyteen?

Ota yhteyttä, niin sovitaan asiasta tarkemmin.

Kiitos yhteydenotosta!

bottom of page